fredag, augusti 15, 2014

Tappat konceptet

Ja, jag håller inte ens mina egna regler längre. Det går utför. Självbevarelsedriften försvinner mer och mer för varje dag. Jag har liksom gått in i semester-mode med alla mina obefintliga rutiner. Trots bristen på semester. Hrm.

Det här med att tvätta bort smink och borsta tänderna innan jag somnar? Är det verkligen nödvändigt - varje kväll? Eller mitt löfte till mig själv om att äta minst ett mål med lagat mat om dagen? Mackor, ägg och keso blir jag faktiskt mätt på. Och snart jävligt trött på. Fast det är ju inte det värsta egentligen. Utan att jag börjat återanvända smörknivar och osthyvlar. Genom att lägga in smörgåsverktygen tillsammans med påläggen i kylen. Alltså. Ett beteende som jag egentligen föraktar. Detta pga tyder på en lathet utan gränser. Snart börjar jag väl dricka mjölk direkt ur paketet.

I dag tappade jag det helt. Jag köpte ett par träningsbyxor på KappAhl. Jag behöver ju verkligen nya träningsbyxor. Nä verkligen inte. Men jag har spanat in ett par svårt snygga och dyra på Nike. Som jag -inte- tänker köpa. Så det här blev en kompromiss.


Inga kommentarer: