onsdag, juni 11, 2014

Jajaja, jag lever

Är bara vansinnigt upptagen. Fortfarande med att äta sjukt onyttiga saker. Bland annat mängder med jordnötssmör. Mm.. med äpple. Eller på rostad macka. Med banan.

Fortfarande så påtar jag i "trädgården". Men lägger också orimligt mycket tid på att titta på program på paddan. Bland annat House of Cards. Och Svett & Etikett. Detta gör ju att jag inte har så mycket tid till att sova. Vilket i sin tur resulterar i att jag inte orkar träna. Tur att jag orkar glo på träningsprogram i alla fall. Millans och mina morgonpromenader är färre nu än i januari. Hur dumt?

Men kan det inte få vara lite så? Avslappnat. Nu när det är lite sommar och hundra veckor kvar till semester, för min del. Det finns tid till att skärpa till sig sen. Eller hur? En vill ju ligga som en klubbad säl och snoooza så länge det går på morgonen i stället för att promenera. Hänga i Kungsan, på en gräsplätt på lunchen, i solen, än att hänga på gymmet. Å på sena kvällen, på ballen i det härliga vädret, med något gott att äta och något trevligt att titta på, än att vara ute och kuta.

Försöker mig dock på en gyllene medelväg. Att i alla fall träna någon gång i veckan. Och gå någon gång. Och inte äta onyttigt hela tiden. Utan trycka en melon då och då. Det går sådär. Äter melon i alla fall. Hehe.

Inga kommentarer: