måndag, december 30, 2013

Jaja

Ja, jag lever. Och jag är jäfligt trött. Och seg. Trots jäkligt många lediga (arbetsfria) dagar och att vi "inte gör något speciellt" så rinner dagarna i väg och jag vaknar i ett töcken och somnar i ett annat. Känns som om jag har allt tid i världen att hinna med saker jag "måste" göra. Men gör det inte pga av ingen lust, ingen ork, "ingen tid". Hur nu det kan vara möjligt. Ska börja trycka D-vitamin nu.

Julen var fin. Tillbringades hos yngsta syster med familj. Och lite annan familj. Go mat och rätt snälla barn. Tur, så tomten kom. Tydligen så hade jag också varit snäll, för alldeles för många fina klappar har jag fått. Allt helt rätt på alla fronter.

Förkylningen har äntligen gett med sig helt och jag har växlat upp träningen och försöker komma i kapp. Det känns tungt. Men skönt.

J drog med mig på Hundraåringen. Svårt för svenska filmer, men tyckte denna var rolig.

Ätit ja. Det har vi både orkat och hunnit med. Bara i helgen åt vi mormors dumplings, och sushi på sushiköket. Fifasen så gött.

Kanske är vi sist på bollen men har nu börjat glo på Game of Thrones. Sebar, men väldigt sövande. Måste alltid sova oss igenom något avsnitt. Haha.

Nu laddar vi för nyår. Kanske inte själva aftonen i sig, som kommer bli lugn och förhoppningsvis behaglig. Utan mer det nya året. Nya utmaningar, och nya äventyr. Yey.

 

Inga kommentarer: