torsdag, november 28, 2013

Strandliv

Hello! Undrar ni vad vi gör? Lever strandliv. Och det är rätt monotont, så det händer inte så mycket. Förutom att vi bytt strand.

Från Mirissa till Unawatuna. Mirrissa var mindre, mysigare och lugnare. Här i Unawatuna är det större mer turister och mer turistigt. Dyrare och turistaffärer i mängder. Men vårt boende är bättre så det är inte bara negativt. Bra här också är att stranden är sämre. Hur jag tänker? Det är korallsand så den är stenigare. Och det är mindre vågor här. I Mirissa var det fin sand och stora vågor, vilket innebär att vågorna som slog över en var hälften sand och hälften vatten. Jag har med andra ord hela skallen full med sand!! Spelar ingen roll hur mycket jag duschar och försökt tvätta bort det. Jag har en sandbotten i huvudet, stället för en hårbotten.

Vi läser (äntligen!), dricker öl, äter god mat, svettas, badar. Jag har varit på val och delfintur. Bror stannade hemma pga av någon kombo av värmeslag och solsting. Varit yr och svag några dagar, men nu börjar det vända. Såg några valar och delfiner, men jag har ju sett det förr..

Jag var även på en skön massage. Ben och fot. Bra skit. Men eftersom det är dubbelt så dyrt som i Thailand (men fortfarande jäkligt billigt!), så har det bara blivit av då. Ska nog försöka få till en omgång till. Kommer ånger mig annars när jag kommer hem.

Inga kommentarer: