fredag, november 08, 2013

Min ovän Garmin och jag

Det var en kort men intensiv bekantskap jag och Garmin Forerunner 210 hade. Inom loppet av två veckor har två klockor pajat! Båda slocknade när jag skulle föra över träningsdata efter dag 4-5. Första gången det hände fick jag höra att de aldrig hade hört talas om något liknande. Varpå de bytte ut klockan på stående fot. Allt frid och fröjd, och jag trodde att jag verkligen hade haft otur.

I dag när det hände andra gången blev jag lite sur, men fick kontakt med en bra person, Ellen, på addnatures kundtjänst, som tog tag i ärendet och härjade lite med Garmin. Tydligen så är det inte helt ovanligt fel ändå (!!!). Det har drabbat både den modellen jag har, och modellen under. SÅKLART. Något med laddaren som glappar, vilket gör att klockfan får kortslutning. Som jag förstod det. Kan ha tolkat det helt fel. Men nåt fel är det som är trasigt i alla fall.

Nu blir det att lämna tillbaka allt och häva köpet. Jäkligt synd. För jag gillade klockan. Och har lärt mig den bra. Nu funderar jag på om jag ska byta märke helt och hållet. Samma modell blir det definitivt inte.

Synd på klockan. Men cred ändå till Garmin och addnature som hanterat det fint.

Inga kommentarer: