måndag, november 04, 2013

Energi - ge mig

Jag somnade i soffan innan 20 i fredags, och ja, jag sov hela natten. Till sex på lördagen. Gjorde ytterst lite resten av dagen medan J sprudlade av energi. Positivt eftersom saker blir gjorda. Negativt eftersom en annan får dåligt samvete av att ligga på sofflocket. Tyvärr smittade inte energin av sig, och jag däckade en stund på eftermiddagen i soffan. Medan J och M var på bio. Vaknade till och tyckte att jag hade gott om tid att fixa i ordning mig på, inför Arnes mammas överraskningsfest.

Tyvärr insåg jag i nästa stund att jag hade glömt att köpa blommor, och att blomsterbutiken stängde om tio minuter. Det blev en pulshöjande cykeltur dit kan meddela. Jag vaknade till i alla fall. Sedan var det såklart stress ända till jag blev upplockad för själva festen. Det blev en lyckad kväll på Wijnjas Ostkällare. Där det åts alldeles för mycket ost, och dracks alldeles för mycket vin.

Behöver jag säga att det inte blev många knop gjorda på söndagen heller? Vi tog oss ut och köpte en elvisp. Eftersom jag råkade paja den gamla.  

Inga kommentarer: