tisdag, november 05, 2013

Drömmar

Jag vaknade till för en timme sen och undrade varför J låg i soffan. Om jag hade snarkat för högt. (HAHA) Men han hade haft konstiga drömmar. Och knepiga mardrömmar så han var tvungen att gå upp. Själv har jag också drömt hela natten. Den ena drömmen knäppare än den andra.

J sa att "det kan ju inte bero på chokladen" som åts igår. Eftersom jag bara åt en halv ruta, medan han smällde i sig resten. Men jag är övertygad att det var just det. Fast själv åt jag choklad (magnesium) i pillerform. För igår innan sänggåendet var första kvällen som jag tog zink och magnesiumtillskott. Eftersom jag varit så trött. Och kunnat äta choklad varje dag pga av sjukt sugen. Så tänkte jag prova om det var brist på något av dessa.

Tydligen kan "biverkningarna" av magnesium vara jäkligt mycket/starka/konstiga drömmar. Lagligt LSD. Hahaha. Vilket vi båda verkade uppleva. Häftigt ändå att det vi äter påverkar drömmarna.

Får se hur pillerna fungerar i längden. Måste säga att det varit lite småjobbigt med dessa intensiva drömmar. Och orolig sömn. Kanske blir det bättre i förlängningen.

Nähe. Upp och hoppa. Ser fram emot cykelturen till tåget i regn och storm. Ehm..


Inga kommentarer: