torsdag, oktober 10, 2013

Nattpromenader

Nu när värmen har återvänt (eller ja, värmen och värmen, allt är ju relativt) så är Millan och jag på banan igen med våra morgonpromenader. Och vi konstaterade att vi saknade dessa under vårt uppehåll då det var regn och isbjörnar som flög i luften. Konstigt nog med tanke på att ingen av oss verkar vara så jäkla pigga på att kliva upp tidigare i onödan. Men starten på dagen blir fasen så mycket bättre. Jag är redan i gång när jag kommer till jobbet. I vanliga fall är det en liten uppstartssträcka.

Är bara så himla glad att jag har sällskap. För jag skulle inte ge mig ut ensam den där tiden så här års. Det känns verkligen som om vi kliver upp mitt i natten. Ett jäkla mörker är vad det är.

Här om "morgonen"
Får se hur lång tid det tar innan isbjörnarna är tillbaka och förpestar tillvaron. Men så länge vi kan, kör vi på. Yey!

3 kommentarer:

Arne sa...

Ja men det är därför jag inte ger mig ut när T kommer hem från jobbet vid 21, eller innan jobbet vid 05. Faktiskt. Fast jag kan ju åka till gymmet och gymma en timme. Fast asså... nån gång måste man ju få sova också.

Elak sa...

Du får göra som jag. Tvinga en granne alltså! Eller PW/jogga med kidsen i vagnen. Lär ju vara sjukt jobbigt (dvs bra träning). Och förhoppningsvis tycker de att det är roligt. Iaf storebror. ;)

Arne sa...

Jag har tänkt mig att jag ska PW med den lilla när den stora är på förskolan. När jag inte har så jävla mycket att göra, så det kan dröja till årsskiftet ungefär. ;)