söndag, oktober 27, 2013

Födelsedagspresent och matmaraton

Igår åkte vi ut till syrran en sväng, för att äta lunch och lämna av däck till min andra syrra som också var nere på besök med sina två terrorister. Ni kan ju räkna ut att det blir ganska många terrorister under ett och samma tak. Fyra tvåbenta. Och dessutom två fyrbenta som gärna härjar lite extra när man kommer dit.

Det slutade med att vi åt tills vi mådde illa, och hade ett varsitt hål i huvudet. Åkte hem. Blev inte mycket mer gjort den dagen. Filmkväll, och middagen som byttes ut mot grönsaksstavar med dipp. Varför äter man inte det oftare?

Idag tog vi igen oss. Haha. Efter en lugn morgon så satte vi igång med att laga gårdagens middag, till lunch. Samtidigt som vi förberedde middagen. En stor jäkla lasagne så vi fyller upp frysen igen, som ekar tom på matlådor. Jag är ju som bekant ingen huslig matmor när jag är ensam i veckorna.

Sedan åkte vi för att klämma och känna på en pulsklocka som jag planerat att önska mig i födelsedagspresent. Säljaren visste vad han gjorde, så det slutade med att jag fick min present redan idag. Jag är glad. Och J är glad att han har ett bekymmer mindre. Haha. Blev så exalterad att jag ville bege mig ut på en andra runda för dagen. Men eftersom den skulle laddas så la jag band på mig själv.Så den här lilla prylen är numera min nya vän ute i spåret, och framför allt i spinningsalen. Ska bli väldigt intressant att prova den.

Tror inte att helgen kunde bli så mycket bättre, än så här.

Inga kommentarer: