söndag, september 29, 2013

Vilken fantastisk jäkla dag

Uppstigning i ottan. Full fart (bokstavligt talat) med bil till Uppsala då jag försov mig. Ställde klockan, men satte aldrig på den. Fiffigt.

Vi åt långfrukost och satte oss sedan i bilarna för färd mot okänt mål. Fotbollsgolf! Hur kul?
Första utsparken.
Ett liten snespark i bushen.
Trots att jag körde lite halvt oseriöst med handväskan över axeln gick jag segrande ur striden.

Tävlingarna fortsatte med att spotta geléhallon. Behöver jag säga det? Jag vann! Tillbaka in mot stan för lunch. Och sedan min sämsta. Bowling. Som jag förlorade.

Chokladprovning. Intressant, och mycket gott givetvis. Det trista är ju att Lindt var med som jag brukar äta. I jämförelse med de andra finare sorterna var den rätt medioker. Och då ska vi inte ens snacka om Marabou Mörk. Usch.


Efter provningen gick vi tillbaka till lokalen vi hade hyrt. Körde vidare med tävlingarna. En korvtävling (fråga inte!), där jag kom tvåa. Samt ett mysterium som skulle lösas, där jag hamnade på delad förstaplats. Kan ju tycka att det var en rätt bra rating över dagens tävlingar. Om jag inte sumpade bowlingen så förjävligt kanske jag hade vunnit, men hamnade nu på en hedrande andraplats i stället.

Kvällen avslutades med vin, bastu, spa och hämtmat i form av thai. Gött. Givetvis drivor med snacks och godis också. Kan säga att jag rullade hem väldigt mätt, mör, nöjd och glad, i ett lite saktare tempo än jag körde dit i. Haha.

Nu ska jag tagga om inför svampplockning. Min kropp får sig nog en liten chock av all frisk luft denna helg!

Inga kommentarer: