fredag, augusti 30, 2013

Still alive

Jodå, jag lever. Blev lite paus där. Kände att luften gick ur mig lite efter hemkomst av en och annan anledning. Så de sociala delarna på nätet låg nere ett tag och fokus låg på "det riktiga livet".

Men livet rullar på. Ändå. Såklart. Roliga saker som t ex musslor på Piren och invigningen av Tele2 Arena med Winnerbäck, Kent och Robyn förra helgen.

"Trädgården" har blommat mer än vad jag hade förväntat mig. Liljorna kom upp och blommade, pomelon fick frukter, vildvinet började klättra och till och med kaprifolen blommar! Många av fröna jag satte tidigt i vår har och har haft fin tillväxt. Det är ju bland det roligaste.

Å träningen flyter fortfarande på. Kors i taket! Full fart direkt veckan efter semestern, och så har det fortsatt. Jag och Millan är ute på mornarna och kämpar på med morgonpromenaderna fortfarande. Trots att det börjar bli kyligare.. Minst en månad till (kanske tom två) hoppas jag vi kan fortsätta med det det blir för kallt och mörkt.

Och appropå semester, så har han jag bor med dragit till Thailand igen. Haha. Han får inte nog. Denna gång är han i väg med sin kollega/vän. Det var för billigt för att inte åka tyckte de. Och semester har de kvar, så det är väl bara att åka. För egen del så känner jag att det kan bli för mycket av det goda (Thailand) och åker hellre någon annanstans. I detta fallet till Sri Lanka. Eftersom J fortfarande är ärrad efter senaste trippen till Indien, så är han omöjlig att övertala. Så jag gör som jag gjort tidigare. Tvingar med min stackars bror. I mitten av november drar vi. Ska bli så kul då det är ett ställe jag många gånger tänkt på att jag vill åka till. Men aldrig kommit till skott..


1 kommentar:

Arne sa...

men wow!
Dit vill jag med, vilka datum åker ni?