söndag, juni 30, 2013

Semester på allvar

Nu har vi varit här i en vecka. Aldrig har jag gjort så lite eller tagit så lite kort. Vi har sovit till nio. Ätit frukost. Lagt oss i solstolarna och varvat läsning med bad. Ätit lunch på stället vi bott på, med en öl eller två. Återgått till solstolshänget, badandet och läsandet. Vid femsexsnåret gått till rummet och duschat i lugn och ro. Ev druckit en öl på uteplatsen utanför innan vi tagit moppen mot de centralare delarna av Lamai för middag. Hem igen för att titta på film, dricka läsk och äta snacks. Sova.

Så har varje dag sett ut. Vi bläddrade någon dag i broschyrer om utflykter. Men inget kändes speciellt lockande. Så vi stannade i solstolarna. Nöjda över det beslutet.

Däremot så var vi överens om att i alla fall byta boende. I början av nästa vecka, för att få lite omväxling på vart solstolen står. Så vi drog i väg på hotelljakt innan middagen en kväll. Och tyckte inte något av de andra ställena hade något som lockade mer än det vi har nu. Efter en stunds velande så bestämde vi oss för att byta ö. Få lite mer genuin ökänsla. Även om Samui är en ö, så är den för stor för att kännas som det. Koh Tao blir då nästa destination. Dit drar vi på tisdag.