måndag, juni 03, 2013

En somrig helg avverkad

Somnade i soffan på ballen i fredags kväll. Rätt jävla skönt måste jag säga.

På lördagmorgonen kom J hem från grannlandet. En promenad innan vi åkte och hämtade dynorna som vi beställt till däckstolarna. Givetvis så hade det blivit missförstånd, och endast en blev beställd. Men, den vi fick var fin, och passade perfekt. Sjukt jävla dyr dock. Den andra kommer nästa helg. Nåja. Jag är ju hemma själv nästan hela veckan så det var väl inte hela världen. Fönstrena är äntligen putsade. Utsidorna i alla fall. Och hela ballen. Så nu kan vi äntligen se ut igen! Rätt jobbigt var det måste jag säga. Nästa år lejer vi nog bort det. För då är det J's tur att putsa. Hohoho..

Lördagen avrundades i gott sällskap hemma hos Millan. Papiljotter, tillhörande avkommor och en del vin. Och mat såklart. Att regnet öste ner utanför, gjorde inte så mycket. Typiskt svensk sommar i ett nötskal.

Under söndagen blev det frossa. Igen. Smörgåstårta och petit choux hemma hos bonusdottern som firades. Det varmaste och finaste vädret stod på schemat, vilket hon brukar lyckas med att pricka in, och vi fick till och med söka oss till skuggan för att stå ut. Ganska gött, om än inte lite chockartat. Man blir lika förvånad varje gång sommaren verkligen kommer. Drog förbi Blocks på vägen hem och köpte hamburgerpress. För gissa vad som serverades till middag? Hahaha. Ja, för äta bör man ju. Ehm. Men det är ju så gott. Hemmalagade burgare. Kommer nog bli en hel del av den varan på grillen i sommar. Mmm..

Bara tre veckor kvar till semestern. Kanske läge att lägga i en växel på träningen. För jag vet ju vad vi kommer göra på semestern. ÄTA.

 

Inga kommentarer: