söndag, maj 05, 2013

Magen står i fyra hörn

Alltså. Vi har ätit så mycket i helgen så jag mår lite dåligt när jag tänker på det. Grillade både i fredags och lördags. I lördags var syster med hela familjen över. Något som genomsyrar släkten är ju att man alltid måste överdriva när det gäller mat. Två sorters kött, två sorters korv, majskolv och andra grönsaker på grillen. Halloumi. Sallad. Pommes. Fem (!) sorters såser. Förstår inte hur det alltid urartar. Och i dag blev det roadtrip med mat i både Västerås och i Härket. Lite tårta på det. Urk. Ser fram emot morgonpromenaden i morgon. Och lunchträningen. Välbehövligt kan jag lova.

Mellan måltiderna, har vi faktiskt hunnit med lite annat. Druckit vin. Svurit över stormen. Tittat på Betnér. Köpt de förbannade dynboxarna. Hälsat på grannbebisen. Promenerat med Millan. Planterat blomlökarna jag fick tidigare i våras av mamsen. Undrat vad vi ska göra med resten av utrymmet på terrassen. Anordna logdans? Bygga friggebod? Sätta upp växthus? Köpa pool?

Förresten! Så måste jag berätta att vi sov till halv nio i morse!! Är fortfarande i chocktillstånd. Först vaknade jag en vända vid halv sex, och tänkte att så var det med det. Men jag somnade kvickt om och kan då stoltsera med tio timmars sömn i natt. Hur kan jag vara så trött?

Skönt med lite semester snart. En arbetsdag kvar. Yey!

Inga kommentarer: