torsdag, maj 16, 2013

Hem ljuva hem

Nu är vi hemma igen. Sedan i går morse. Landade halv nio, hem för att dumpa väskan och sedan genomlida en arbetsdag. Var hyffsat trött.

De sista dagarna hände inte mycket spektakulärt. Kyliga vindar trots solsken. Tydligen var det på gränsen till kallaste maj på 120 år, eller vad det nu var. GIVETVIS. Så det blev strosande i affärerna, den sista shoppingen.
 
Självklart upptäckte vi de sista dagarna affärerna som vi gillade låg runt hörnet från vårt hotell. Haha. Det är ju typiskt. Lunchen på Pastis var ju såklart en höjdpunkt. Jag åt råbiff. Någon som blir förvånad? Den var supersmarrig. Millan åt deras musslor. Också riktigt bra. Lite hemåkarångest hade vi när vi insåg att det skulle bli trångt i väskan, jobbigt att packa, tung väska, lång resa, jobbig arbetsdag efter en natts resande, framför oss.
 
Men, vi tog oss igenom det också och vackert var det att komma hem till naturen som slagit om till sin finaste färg. Natten var sådär. Höll mig vaken till nio, somnade som en klubbad säl till tolv. Vaken i tre timmar innan jag somnade om. Lite småtrött i dag med, med andra ord. Och småförkyld. Yey. Den klassiska efter-resan-förkylningen, som jag brukar åka på. Så träningen får vänta. Men ändå skönt att komma i sina vanliga runtiner igen, sova i sin egen säng etc. Lite överraskande, men ändå inte, att vågen visade plus minus noll. Vi åt ju en del onyttigheter, men å andra sidan gick vi säkert ett antal mil under veckan. Jag hade faktiskt förväntat mig mer onyttigheter, och räknat med att fläska på mig. Nästan lite besviken över detta.
 
Nu hoppas jag på en oavbruten sömn i natt för att sedan vara ikapp.

Inga kommentarer: