onsdag, maj 08, 2013

Framme i NY

Efter en lååång flygresa och ett låååååååååååångt köande för visum och passkontroll kom vi äntligen fram. Vi checkade in på världens minsta hotell, Chelsea Inn. Inte mycket för världen, men helt ok med tanke på priset och läget. Vi kastade oss ut på stan där det var t-shirtväder för att hålla oss vakna några timmar till. Tog oss till Union Square som ligger runt hörnet där vi blängde på folk, och sladdade in på Donken för att få oss något att dricka. Det finns lite för oss att ta efter hemma i Sverige. Frosen Strawberrylemonade. Mm.. Efter en ordentlig brainfreeze så gick vi i affärer och konstaterade att vi nog inte kommer ha några problem med att bränna pengar. Eftersom vi ätit flera vändor på planet så beslutade vi oss för att strunta i en riktig middag och i stället handla med oss lite från Wholefoods upp på hotellet. Alltså, det var nog den fräschaste matvarubutik jag varit inne på någonsin! Allt såg så gott och fräscht ut. En salig blandning mellan vansinnigt nyttigt, eller vansinnigt onyttigt. Exotiskt och närproducerat. Hemmalagat och bortalagat. Hade jag inte varit så trött så hade jag kunnat strosa där i evigheter.

Natten gick hyfsat bra. Vi höll oss vakna till tio. Sov till tre, låg och vred oss ett par timmar innan vi somnade om och sov till sju.

Nu försöker vi planera dagen. Med tanke på att det ösregnar och åskar ute så blir det nog shopping för hela slanten. Trist. Hohoho. Hann faktiskt köpa mig och Danthe ett par Polosportskor igår. Som uppvärmning!

So long!

1 kommentar:

Arne sa...

Ååå så avundsjuk men så glad att ni verkar ha det bra! Kram!